Sobre l’autor

Danone Trust, febrer 2007

Danone Trust, febrer 2007

Sóc consultor especialitzat en anàlisi econòmica. Des de mitjans del 2008 sóc el responsable d’Ekonos, una consultora especialitzada en aquest àmbit. Anteriorment havia treballat com a economista al servei d’estudis de la Cambra de Comerç de Barcelona, i a l’Institut d’Anàlisi Econòmica (CSIC). Col·laboro com a investigador afiliat al Centre Internacional de la Recerca i Estudis de Turisme (CINERT) de l’Escola de Turisme i Hosteleria de la UAB, on des de fa uns anys participo en l’elaboració de l’Índex UAB d’Activitat Turística.

A més de la consultoria, tinc vocació docent. Durant més d’una dècada he impartit assignatures d’economia i empresa a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra. Actualment estic especialitzat en estratègia empresarial, concentrada en el sector turístic. També he impartit docència en anglès en programes d’study abroad, dirigits a estudiants estadounidencs, així com al màster de relacions internacionals de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals.

Juliol 2003

Juliol 2003

Sóc membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i del Cercle per al Coneixement. Vaig presidir  l’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat Pompeu Fabra, i  membre del Consell Social de la UPF.

A continuació teniu un recull d’alguns articles publicats:

    Anuncis