Els economistes (per fi) parlen de la crisi


crisis-ebook Fedea, una fundació d’estudis sobre temes econòmics, ha publicat recentment un llibre sobre la crisi econòmica a partir de la contribució d’una dotzena llarga d’economistes acadèmics sobre els diferents àmbits. Alguns dels noms passaran desapercebuts pel gran públic, però tots ells són especialistes en les línies de recerca que toquen.

Més important és que els autors ofereixen propostes per minimitzar el cicle depressiu, les quals malauradament no van en consonància amb les polítiques que està adoptant el govern.crisis-ebook Fedea, una fundación de estudios sobre temas económicos, ha publicado recientmente un libro sobre la crisis económica a partir de la contribución de una docena de economistas académicos sobre sus diferentes ámbitos. Algunos de los nombres pasarán desapercibidos para el gran público, pero todos ellos son expertos en su ámbito de estudio.

Más importante es que los autores ofrecen propuestas para minimizar el ciclo recesivo, desgraciadamente alejadas de las políticas que está llevando a cabo el gobierno.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s