La caixa de bombons del Banc Sabadell


S’acosten les dates de les preceptives juntes d’accionistes, entre elles la del Banc de Sabadell, que se celebrarà el proper 27. Una de les peculiaritats d’aquesta junta d’accionistes és la caixa de bombons amb què l’entitat tradicionalment obsequia als seus accionistes. Es tracta d’un obsequi que té els seus orígens en l’època (no massa llunyana) en la què el banc no cotitzava a la borsa i bona part del seu accionariat era sabadellenc. Amb l’entrada al mercat de valors i la globalització de l’empresa (fusions i adquisicions incloses), l’obsequi ha perdurat, tot i que en la majoria de casos es reculli a l’oficina, i no al pavelló on se celebra la junta.

La caixa (no capsa) de bombons d’aquest any presenta una particularitat respecte la d’anys anteriors. Es tracta d’una caixa més compacta i de la qual han desaparegut les litografies que solien il·lustrar-les. Signe de canvis?

Per als malpensats, dir-vos que el contingut (i la marca de procedència) continuen sent els mateixos que els de sempre 😉

Anuncis

4 pensaments sobre “La caixa de bombons del Banc Sabadell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s