Avui la companyia de telecomunicacions holandesa KPN ha presentat Simyo, una operadora de mòbils virtual que té com a major tret distintiu les seves tarifes. Trucar a un altre mòbil sortirà a 9 cèntims per minut, independentment del dia, l’hora i el telèfon de destinació (als quals s’hi haurà de sumar un establiment de trucada de 15 cèntims per minuts). Aquesta oferta millora les que ofereixen una gran part de proveïdors, i és la millor actualment per aquelles tarifes uniformes al llarg del dia (Vodafone, per exemple, té una tarifa de 18 cèntims minut amb un consum mínim mensual de 9 euros).

Un tret distintiu de Simyo, a més de la simplicitat del model tarifari, és que es tracta d’una companyia present a altres països d’Europa. De fet, a més de la filial holandesa (on per cert la tarifa és a 15 cèntims el minut), disposen també d’una filial a Alemanya (amb les mateixes tarifes que a Espanya) i a Bèlgica (amb tarifes diferents segons es truqui a un fix, un altre mòbil Simyo, o un mòbil de tercers operadors).

Un altre tret distintiu de Simyo és la seva aposta agressiva per captar un segment de client que prima el preu sobre altres variables. De fet, fins i tot aconsellen com alliberar mòbils “per la patilla”, el que segurament no deixarà indiferent a les principals operadores de mòbils.

Serà Simyo l’OMV que revolucionarà el mercat dels mòbils? No seria descabellat pensar que poden tenir un efecte similar al que va tenir ING Direct quan va entrar al mercat espanyol. Al capdavall el model de negoci s’assembla tant que fins i tot comparteixen colors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s